2017. december 14.
 Aktuális arrow Rólunk
   
Menü
Aktuális
Rólunk
Programok
Elérhetőség
Képek
Egyéb
Linkek
Vendégkönyv
Archívum
Túra beszámolók
Pénzügyi beszámoló
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
 
 
 
 
Hírmorzsák

KLUBNAPUNK HELYSZÍNE: Bajai Civil Ház Széchényi u 4.

Következő Klubnapunk: 2017. December 13.- án  17:00

AZ ALÁBBI LINKEN KÉPEKET TALÁLSZ: 

http://picasaweb.google.com/bajaitermeszetjarok

https://www.facebook.com/bajaitermeszetjarok 

 http://bacsmegyeitermeszetjarok.freew 

 


Rólunk
Rólunk
  • A Bajai Természetjárók Egyesülete 2000 novemberében alakult. Elnöke 2006 decemberéig Halmai Istvánné volt. 2007-től Varga Sándor lett.

Egyesületünk célja minél több embernek programokat szervezni a szabadidő egészséges és hasznos eltöltéséhez.

Három fő sportolási lehetőséget biztosítunk tagjainknak: gyalogtúrázás, kerékpározás, futás.

  1.       
    •        Gyalogos szakosztályunk két hetente kirándul a Mecsekben, a Szekszárdi dombság festői tájain. Buszos kirándulásainkkal az ország távolabbi turisztikai látnivalóinak megismerését is lehetővé tesszük a velünk együtt túrázóknak.
    Minden nyáron csapatunk 1 hetes nyaralást szervez egy adott tájegység bebarangolására. Rendszeresen részt veszünk teljesítmény túrákon, tájékozódási versenyeken, és egyéb a szomszédos megyékben székelő hasonló egyesületek kirándulásain.
  2.        Kerékpáros szakosztályunk tavasztól késő őszig havi rendszerességgel szervez kerékpáros túrákat. Tavasszal és nyáron többnapos kerékpártáborba hívjuk a kerékpározás kedvelőit. Ezek mellett részt veszünk a Nemzetközi Kerékpáros Túratalálkozón is.
  3.         Futóklubunk nagy múltra tekint vissza. Először mint Bajai Amatőr Futóklub szerezett futó versenyeket, jelenleg mint egyesületünk futó szakosztálya végzi e tevékenységet.  A bajai Petőfi szigeten rendezzük futóversenyeket, amik egyben családi futó- illetve gyalognapok is (Medve, Locsoló, Randi, Mikulás, Szilveszteri futás) Hagyományos rendezvényünk még a Virgonc futás is, amin a város apraja-nagyja részt vesz.

Egyesületünk tavasszal és ősszel rendezi meg már hagyományosnak számító országos hírű Tavaszi Túra és Deák Ferenc Vándorkupa elnevezésű  teljesítménytúra versenyeinket. Ezeken a versenyeken a táv futva, kerékpározva illetve gyalog is teljesíthető. Egyesületünknek 2007-ben 73 tagja volt. Programjaink meghirdetésre kerülnek helyi újságokban, plakátokon, illetve az egyesületünk honlapján, programok menűpontban.www.bajaiturazok.hu

Minden rendezvényünkre szeretettel várjuk nemcsak a tagjainkat, hanem a város és más települések mozogni vágyó lakosait.

 
 
 
 
Szavazások
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online